Kenniscentrum Gasnetbeheer

Welkom op de website van het Kenniscentrum Gasnetbeheer! 

Het Kenniscentrum Gasnetbeheer wordt mogelijk gemaakt voor en door de energiebedrijven en richt zich vooral op medewerkers van de bedrijfsonderdelen Gasnetbeheer, Infra en Metering. Het Kenniscentrum Gasnetbeheer wordt gerealiseerd in opdracht van Netbeheer Nederland door Kiwa.

Inloggen op dit systeem is alleen toegestaan voor personen die hiertoe gemachtigd zijn door Kiwa. U kunt een inlogaccount verkrijgen indien u werkzaam bent bij één van de participerende energiebedrijven.
Wanneer u een inlogaccount wilt verkrijgen, of wanneer u vragen of problemen hebt met uw account kunt u deze e-mailen aan servicedesk@kiwa.nl.

Inloggegevens zijn vertrouwelijk en mogen alleen worden gebruikt door personen aan wie deze zijn toegekend.

Login

Voor bestaande gebruikers

Indien je al een account hebt voor het kenniscentrum, maar voor het eerst op deze nieuwe site komt, moet je opnieuw een wachtwoord aanvragen. Dat kan eenvoudig via de wachtwoord vergeten functie. Klik op wachtwoord vergeten en volg de aanwijzingen.

LET OP: de systeemmail die wordt gestuurd, komt nog wel eens in de “ongewenste mail” box terecht, dus controleer die als je geen mail ontvangt.